Vinnaren!!

Hej hej nu efter två dagars väntan på att tävlingen ska avslutas har vi en väldigt lycklig vinnare kolla in hennes blogg här Och hon fick sidan till filmen twilight =) Om ni tyckte den här tävlingen var bra så är det bara att säga till så kanske jag har en likanande någon gång snart =D

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan! 


Tävling!

Okey nu kör jag igång med en tävling! Eftersom det här är en filmblogg så är jag såklart expert på att hitta filmer på nätet och jag har såklar bästa sidorna så nu ger jag er en chans att få se vilken film ni vill förutom dom som inte har kommit ut än då men dom som fortfarande går på bio går bra.

tävlingen går ut på att du ska kommentera det är inlägget så att jag vet att du är med i tävlingen och sen vilken film du skulle vilja se online eller vi kan ta serier också! Så vilken film eller serie du vill att jag ska fixa fram och sen väljer jag ut en två eller tre vinnare som jag sen kontaktar via mail eller blogg och sen får vinnarna sidan med filmen eller serien dem ville se och sen får vinnarna såklar en länkning också! =) Tävlingen avslutas på torsdag den 29-10/09 Så komigen nu allihoppa vad kan ni förlora var med var med var med!!! 

Ps. Det blir såklart ett plus om du tipsar om tävlingen på din blogg och sen visar mig länken på kommentaren =)
 

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!

ps. Jag godkänner inte kommentarerna förrän vinnarna är valda! Amerikanska och svenska filmer går bra men helst Amerikanska... =)

OCH JAG SKA INTE LADDA NER FILMEN TILL VINNARNA!!


Det kanske var dumt med den här tävlingen? Folk verkar inte förstå att jag inte ska ladda ner filmerna till vinnarna det är ju olagligt så varför skulle jag göra så? Jag känner bara till en speciel sida där man kan se vilken film man vill online helt lagligt och gratis så det är inget fel med det... Aja det här kanske blir den sista tävlingen som handlar om det här... Men bara så att ni vet LADDAR JAG INTE NER FILMERNA DET ÄR OLAGLIGT!!!


Get smart!

Tjena! Har ni sett den här roliga filmen? Jag måste se om på den det var länge sen och sen var ju så rolig! Det jag gillar med filmen är att det är en typ action asså den försöker vara action men allt går åt skogen och komedin tar över haha asså inte att dom som gjorde filmen gjorde fel utan att det är så filmen är åh jag vet inte hur jag ska förklara men kolla bara på den;)


(2008)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


win a date with tad hamilton!

Jag gillar den här filmen! Den är rolig och den har en menning! Det är ingen seriös film men ändå en rolig halv seriös film ;) Hahhaha finns inte så mycket mer att skriva om den filmen förutom att den finns på youtube.com man behöver bara skriva win a date with tad hamilton part 1 och sen kommer alla delarna upp och sen kollar man på den! hahaha aja hoppas ni gillar filmen den är inte skit bra men den är bra =)


(2004)

Kisses&Hugs//filmbloggerskan!


Hihi!!

Jag är så himla glad =D Ni kanske inte vill veta varför men jag säger det ändå ;) Statestiken bara ökar och ökar and i löve it =D Jag blir verkligen jätte glad när mer och mer folk läser min blogg men vet ni vad! Jag blir ännu gladare när folk kommenterar min blogg så komigen nu gott folk kommentera, ni behöver inte säga något viktigt bara så att jag vet att ni varit och kollat in min blogg ni kan också fråga vad ni vill för jag svarar såklart på alla frågor =) i love you guys och jag hoppas att ni inte glömmer bort min fina blogg =) Aa juste jag tänkte ta och härma www.ourgossip.blogg.se bloggen och börja med länkningar eller vad tycker ni om det?? Jag tror inte gossip bloggen har något emot det men för säkerhets skull ska jag fråga dom om det är okey =)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


The hangover!

Bästa filmen ever!!! Man dör av garv och ingen toppar den här filmens humor om man har en sån humor då men hahahahaaha jag tror alla äälskar den här filmen mer killar en tjejer då men det passar bra till alla!! Oj om jag inte har nämnt det så är jag en tjej ;)


(2009)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Mad money!

Skit bra film!!! Jag säger bara skit braaa jag vet inte om den har varit på bio någongång men den är sä jävla bra ursäkta språket!!!1


(2008)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


27 dresses!

Bra film! Jag kollade på den idag! Hade sätt den innan men fick bara lust att kolla på den hahah den är iaf jätte bra! Jag gillar den men ibland kan den vara patetisk men annars är den rätt så bra =)


(2008)
Det finns en ny film med henne som heter the ugly thrut kanske måste ta och se den så att jag kan skriva om den ;)

(Romantisk komedi)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Little miss sunshine!

Hhahaha skit rolig film!! Jag skrattade ihjäl mig hela filmen! Om ni missade den idag på tv 4 så kan man alltid hyra eller hitta den någonstans på nätet eller LADDA NER ;) Den lilla flickan är ju bara för söt!! =)


(2006)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


HISSAR!!

Nu kör vi en ny hiss&diss, men den här går bara ut på massor med hissar som jag kommer lägga i en ny katerogi som kommer heta hissar! Hoppas ni gillar min nya Katerogi! !! Och komigen våga kommenteraaa!! =)



(2003)


(2009)

(1997) Oj oj oj den var gammal jag var bara en liten bebis när den här kom ut ;)

(2009) Fortfarande underbara nicolas cage ;)!

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


My best friend's girl!

Hahahah jag såg den här filmen igår och den är så jäva rolig!! Och bra!! Alla borde se dne här filmen ni kommer skratta hela natten lång!! =) Iget mer och säga förutom att den är så jävla rolig!!


(2008)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Hiss&Diss!

Nu kör vi en hiss och diss!! <3

Skit bra film!! Jag började gråta;)


Den var....OK typ ;)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Man on fire!

Den här filmen är på min topp lista!!! Den är så himla bra! Det var länge sen jag såg den men ändå jag älskar den och jag tror att alla action lovers kommer älska den och alla action lovers som redan har sett den älskar nog den hahaha det blev mycket älska här men ni kommer värkligen älska den!!


(2003)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


No reservations!

No reservations är en jätte bra film!! Jag gillar dne väldigt mycket! Först ville jag inte ge den en chans men sen efter jag gjort det tyckte jag att det var ett bra val! Men jag säger inte att jag sätter den på min topp lista men den är ända väldigt bra! ;) Så om ni har lust kan ni kanske ge den en chans ni med! Det är en lite drama och romantisk film =)


(2007)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Atonement!

Den här filmen är såå jävla braa!! Jag älskar den har sett den två gånger och får inte nog! Den är så sorglig! Och så bra och aaaahhh!! Jag vet inte hur jag ska förklara!! Men jag tycker att alla bör se den här filmen!! ALLAAAA!! =D


(2007)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Streets of Blood!

Den här filmen var... Asså den var väl okey men väldigt snuskiga scener... Det ända som var bra var typ att det var väldigt mycket action vilket jag gillar =) Aja men den filmen tycker jag man inte ska ge en chans hahah bara om man gillar sånna typer av filmer då ;)


(2009) 50CENT var med haha ;)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!!


Jawbreaker!

Jag tyckte den här filmen var bra men inte jätte bra! Den var lite sjuk haha det handlar om en tjej som råkade döda sin kompis när dom skulle överraska henne på hennes födelsedag!!! Helt sjukt! hahaha aja men det är en film som man kan kolla på när man inte har något att kolla på ;)

(1999) Hahha
(Komedi/Crime!)
Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Hiss&Diss

Nu kör vi en hiss och diss =)



Shia Labouf är med behöver jag säga något mer ;) <3
(2003)



Alltså den var ok men jag sätter den som diss ändå! ;)
(2006)

Kisses&Hugs//filmbloggerskan!


KiSSES&HUGS//FILMBLOGGERSKAN!

Hej hej! Som ni kanske har märkt så brukar jag inte skriva på vardagarna och det är mest för att jag inte hinner... Jag försöker verkligen men jag har fullt upp med läxor och ibland vill man ju bara sitta och vila och då passar det inte så bra att skriva i bloggen aja hahah puss puss!! <33

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Hannah montana the movie!

Hannah montana the movie är en väldigt bra film om du brukar kolla på serien annars är det bara onödigt att kolla på den hahah ;)



(2009)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Hiss&Diss

Nya "Skylten" är klaaar!! Tackar tackar anonym!!


(2008)



(2005)

Ett bevis på att skådespelare kan vara med i en bra och en dålig film ;)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Eagel eye!!

Ohhh My good!! Den filmen är så jävla bra!! Man får se allt lite drama jätte lite komedi och massor med action!! Jag tror att alla som gillar action filmer kommer älska den här filmen jag säger bara att den är så jävla bra (ursäkta språket) ;) Jag tycker alla borde se den specielt för att min älsklings skådis är med!! SHIA LABEOUF!!!!!


(2008)


Helloo handsome!! =D <33

Kisses&Hugsfilmbloggerskan!


Kommentarer =D

Hej hej! Vad kul att mer och mer börjar kolla in min blogg =) Och några kommentarer får jag också jippie!! Aja jag ska inte ödsla er tid på att läsa det här! Snart kommer viktigare inlägg att läsa hihi so stay here!! =D

Kisses&Hugs//filmbloggerskan
!


Nu börjar den!

Nu börjar the fast and the fuirious!!!

Kisses&Hugs//Flmbloggerskan!


Duplex!

Okey har ni sett den filmen? Den är iallafall döds rolig hahahah jag börjar skratta bara jag tänker på den!! Så jag rekomenderar den till alla som känner att dem vill få sig ett gott skratt och till alla som känner sig nere!! =) inget mer med det hihi =D


(2003)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Fame!

Hej hej!! Jag var nyss och kollade på filmen Fame! Den var faktiskt bra det var en tonårs film men den var bra! De sjöng ganska mycket inte som filmen hairspray då men dom sjöng lite och dom dansa och så och allt var bra men det fanns också delar som var sorliga och några roliga och så men jag vet inte vilken katerogi jag ska lägga filmen i komedi? Nej... Drama kanske? Aja jag ska nog göra en ny som heter unknown ;) Nej men ärligt jag ska kolla upp vad det är för film! Men jag tror att visa kommer att gilla den här filmen och jag rekomenderar alla från åldern 11-16/17 att kolla på den och sen om man är äldre eller yngre än så och ändå gillar såna här typer av filmer då rekomenderar jag den också! Jag hoppas att ni får chansen att se den någongång och om ni gör det säg gärna vad ni tyckte om den!

Fame 
(2009) Idaag!! =D

Det är alla dem här katerogierna: Comedy Drama Family Musical Romance och mer så jag gör en ny katerogi som heter blandat och sen för jag kanske över några filmer till den "mappen"

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Påminnelse!

Glöm inte bort filmen Fame som har biopremiär idag!! Jag tycker den verkar bra och ska kanske gå och se den! Om jag gör det skriver jag om den när jag kommer hem annars kanske jag ser den om några dagar och då skriver jag om den då =)!

Fame 
(2009)

Om ni inte visste så är filmen fame en förnyelse av en film som också heter fame som gjordes år 1980!

Kisses&HUgs//Filmbloggerskan!


Hiss&Diss!

Den nya hiss&Diss skylten är inte klar än ;)



(2008) 
Skit bra film!


 
(2008)
Inte alls en bra handling plus så är det en rasistisk film!! Inget jag rekomenderar!

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Påminnelse!

Hej hej nu kommer en liten påminnelse!!! Glöm inte bort The fast and The furious på kanal 3 klockan 22:05 idag!!! Vi har ju pratat lite om the fast and the furious filmerna innan och om ni inte redan har sett dem tycker jag att ni ska passa på! Så glöm inte det! Men det tar inte slut än!! På lördag klockan 22:00 på kanal tre kommer 2 fast and 2 furious! jeepp så gör inga planer för helgen och bänka er framför tv:n!!


(Blogg.se sida hackar så det blir tyvär inga bilder just nu )

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!



This is it!

Den 28 oktober kommer Michael Jacksons film om hans liv! Så om du verkligen vill se den filmen så får du inte missa den! Kom ihåg den 28 oktober skriv in det i almenackorna! Filmens namn är THIS IS IT!



Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Påminnelse New moon!

Hej hej! Jag vet att nästan alla i hela världen älskar twilight och längtar tills den 20 november för att kolla på twilight 2 new moon eller? Vad tycker ni om twilight? Jag älskar allafall twilight och alla böker! Aja jag tänkte bara påminna er om den dagen så att ni inte glömmer den ;) Massor med mer påminningar kommer komma! Hoppas ni gillar mina nya ider för bloggen och det kommer komma mycket mer! =)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Film Hiss&Diss!

Jag tänkte börja med Film Hiss&Diss =) Så nu börjar jag med min första Hiss och diss! Skylten kanske inte är den snyggaste men den kommer bli det med tiden ;)

 

(2000)

(2008)

(2007)




(2001)

(2006)&(2007)&(2008)
Alla lika dåliga;)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


The notebook!

Okey jag fick en kommentar om att jag borde skriva om gammla klassiker som man bara måste se så jag tänkte börja med the notebook som såklart är ett stort måste! Jag älskar den här filmen jag börjar gråta varje gång jag ser den! Den är så romantisk! Jag gillar igentligen inte romantiska filmer men den här kan man inte motstå att gilla! Om ni har sett den vad tyckte ni om den och om inte så måste ni se den! Ni hittar den säkert online på massa sidor för den är ganska gammal! Ni kan se filmen här  på youtube tro mig det kommer bli eran favorit romantiska film!


(2004) Huvudroll: Rachel McAdams 

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Oj oj oj!

Hej hej! Shit förlåt för väldigt dålig uppdatering men har tyvär inte haft tillgång till internet =(! Aja nu ska jag inte slösa tid på ursäkter nu kör vi igång!

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


RSS 2.0