Förlåt, skriver imorgon =)

Förlåt för dålig uppdatering men det är ju nyår så jag skriver imorgon puss!


HISSAR!




(2007)

(2008)

(2008)

(2003)

(2006)

Ganska många hissar men det kommer fler =)


HISS&DISS


(2007)
Den är okey =)



(2002)


Van wilder!

Filmen handlar om en kille som gör allt han kan för att få stanna kvar på college där han har varit i 7 år han till och med bor där haha ;) Jätte rolig film men man kan förstå hela filmen från början vilket är ganska tråkigt men filmen är ändå rolig ;) Men till sist blir han ändå tvungen att lämna skolan, Jag har inte sätt hela filmen men som sagt man kunde förstå hela filmen från början ;) Finns inte så mycket mer att skriva om filmen förutom att det är en vanlig komedi film =)


(2002)

Den får:

Fyra filmisar utav fem


The ugly truth!

Den här filmen såg jag igår natt och jag måste bara säga att jag gillade den =) Den var rolig, romantisk och söt på samma gång. Filmen handlar om en man som har en TV show där han berättar för kvinnor hur män vill att dem ska vara, när Abby (huvudrollen) som är producent på ett annat program, ser det där på TV ringer hon in och berättar för honom (Mike) hur fel han har... Nästa dag berättar Abby's chef att dem ska anställa Mike så att han kan spela hans show på en liten del av deras program blir saker komplicerade, Mike hjälper Abby att vara den perfekta kvinnan mot hennes granne Colin som hon gillar men hela berättelsen leder till ett oväntat slut =) Jag fick skriva om det här två gånger för att det raderades haha ;) Men hoppas allt inte blev för komplicerat =)


(2009)

Den får:

Fem filmisar utav fem


Princess protection program!

Den här filmen handlar om en tjej vars pappa får ett jobb att gömma och skydda en prinsessa från ett litet land (kommer inte ihåg vilket), Prinsessan är lika gammal som pappans dotter och hon gillar verkligen inte henne men det bryr hennes pappa sig inte om, Så prinsessan Rosie och dottern Carter måste bara försöka komma överens efter som dom bor i samma hus och går i samma skola... Det är en riktig tånårs film jag tyckte den var okey, jag var sugen att kolla på en tånårs film så den passade bra =)


(2009)

Den får:

Två Filmisar utan fem


Scarface!

Såg ni den? Den replikern jag väntade på var "Say hallo to my little friend" Den här repliken var bara sjuk hahah ;) "in this contry you gotta make the money first, then when you get the money you get the power,then when you get the power you get the women" den var faktiskt bra eftersom att man fick se hur det var förut i mellan mafia grupper för det mesta i den här filmen är ju sant eller? Aja men jag gillade den för att det var mycket Action och det gillar jag =) Jag kan inte fatta att det i filmen brukade hända eller kanske förtfarande händer... Allt krig mellan dem båda grupperna massor med skott varje dag och att det är vanligt att bli sjuten det är ju lite sjukt? Och ni som såg den igår tyckte ni inte det där som hände nästan vid slutet var sjukt, det där med hans syster? Men den var bra jag kommer nog ge den fyra utav fem för att den var ganska lång tråkig ibland kunde jag bara gå ifrån och sen komma tillbaka efter fem minuter hahah ;)


(1983)
Shit vad gammal den är ;)

Den får som sagt:

Fyra av fem eftersom den var långtråkig på vissa ställen =)


Legally blondes!

Det här är en äkta girly girl film, den är lite som legally blond fast istället för en person är det två som ät syskon ;) Filmen handlar om dem två syskorna som flyttar från England till Kalifonien där dem börjar i en ny skola och får några "fiender" som försöker sätta dit dem för ett brott dem inte gjort. hmm blir ni nyfikna ;)


(2009)

Den får:

Tre filmisar utav Fem



Dålig uppdatering

Det har inte varit så bra uppdatering idag =( förlåt imorn ska jag gott göra er =D 


Jennifers body!

En riktigt sjuk skräck film, Den handlar om en tjej (Megan fox) som utsätts för något väldigt sjukt (hahah) och sen efter det börjar hon äta människor för att överleva men hon är ingen vampyr nej, hon är något ännu sjukare ;)
Om ni vill läsa mer om filmen kan ni läsa om den
här på www.imdb.com en jätte bra sida där du kan läsa om filmer och skådespelare och massa annat =)


(2009)

Den får:

Tre filmisar av fem eftersomden var sååå sjuk ;)


Scarface och legally blond

Nu nu nu på tv =D

White Chicks!

Den här filmen är bäst!! Waynes brothers är bäst hela grejen är bäst hahahah den är så jävla rolig SÅ JÄVLA ROLIG!!!!! Jag älskar den och eftersom den är ganska gammal så måste väl alla ha sett den? Eller men om ni inte har det så måste ni för det är en legend ;) Den handlar om två polismän som ska föra två tjejer till en gala eller något, men det händer något och tillsist är det dem två polismännen som går till festen utklädda till dem två tjejerna hahah ;)


(2004)

Den får:

Fem filmisar utav fem =)
(Nu har problemet fixat sig )


The secret life of bees!

Det här är en jätte bra film, man blir jätte rörd =) Det handlar om en 14-årig flicka som inte kan sluta tänka på sin mamma som dött. För att fly från sitt ensamma liv och svårigheter med sin far, flyr hon med Rosaleen, hennes vårdgivare och enda vän, till South Carolina stad som innehar den hemliga till sin mors förflutna.dom intelligenta och oberoende Boatwright systrarna tar emot henne med öppna armar =)


(2008)

Den får fyra filmisar utav fem (jag kan inte öppna mappen där jag har sparat ikonen till filmisarna därför får det bli såhär =) )


Skriver senare =)

Jag skriver mer inlägg lite senare just nu måste jag fixa lite andra grejer pussssss =)


It's a boy girl thing!

Den här filmern är gjord 2006 och den är så jävla skön!! Jag verkligen älskar den har sett den tre gånger och jag skulle kunna se den igen ;) Det handlar om en kille och en tjej som verkligen inte kommer överens, killen är ihop med den populäraste tjejen i skolan och tjejen är väldigt impopulär... Och en dag tvingas dem här två personerna att spendera en hel dag med varandra på ett museeum och då händer något underligt när dem bråkar och nästa dag... Ja vad tror ni hände nästa dag? HIHI om ni vill veta så måste ni nog se den ;) Den är jätte bra och jätte rolig =)


(2006)

Den får:

Fem filmisar utav fem =)


Fråga&Svar =)


Svar: Jo jag började med att göra det men sen kändes det som att jag avslöjade för mycket, för dem som inte har sett filmen jag skriver om. Men jag ska försöka tänka på det lite mer =) Kul att du följer bloggen hihi =D

Och förlåt för dålig uppdatering hitills jag vaknade för tio minuter sen så det är därför hahah ;)


Step brothers

Har jag inte skrivit om den här? Tydligen inte =) Den är jätte rolig, finns inte mycket att skriva om den men se till att kolla på den någon gång...


(2008)

Den får:

Fyra filmisar utav fem =)


The strangers!

En mycket mycket mycket läsikg film, slutet var lite sjukt men det är nog för att det kommer komma en tvåa tror jag iallafall men om du vill se en läskig film så är det här den du vill se! Du kommer inte kunna vara hemma ensam på ett tag ;)


(2008)

Den får:

Fyra och en halv av fem för att den slutade dåligt höhö ;)


Mirrors!

Den här skräckisen fick mig att bli rädd från speglar haha ;) Den är jätte bra men jätte jätte jätte läskig jag nästan grät haha ;) Finns inte så mycket att skriva om den förutom att ni som inte har sett den måste se den!! =D


(2008)

Den får:

Fem filmisar utav fem


Legelly blond and scarface

Den här Tisdagen som kommer är det legelly blond och scarface på tv klockan nio missa inte dom, Legally blond på trean och Scarface på sexan, Jag kommer nog kolla på Scarface eftersom jag inte har sett den och jag har ju redan sett legally blond =)

Eller

Vilken kommer du kolla på?


I <3 She's the man!

Just nu kollar jag på she's the man för 12 gången hihi den är bara för bra ;) Köpte den i city gross för 60 kr good good good =) Love it!!!!


Sigantur!

Nu har jag fixat en signatur så att jag inte alltid behöver skriva kisses&hugs//filmbloggerskan på slutet av varje inlägg visst är den snygg =) ?


Avatar!

Jag skrev ett långt inlägg om Avatar men det raderades så nu skriver jag bara lite kort om den :O Jag ahr inte sett den men några jag känner har sett den och dem säger att den är jätte bra =) Det är samma person som har gjort titanic som har gjor den...


(2009)

Den får inga Filmisar från mig just nu för jag har inte sett den =)


Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Bortspolad!

Hej hej, Ingen bra uppdate idag (hittils) men nu börjar det =) Har ni sett Bortspolad? Det är en anemerad svensk film som går på feman just nu! =) Den är slut snart men du kanske hinner se jätte lite av den haha aja men det är en ganska söt film =)


(2006)

Den får:

Två filmisar utav fem


Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


GI Joe the rise of cobra!

Det blev ändrade planer, Jag kollade inte på filmen på trean jag kollade istället på GI Joe! Den var skit bra!!! Skit mycket Action and i loved it! Channing Tatum är med, men jag måste erskäna han är inte så bra skådis han är bara snygg ;) Men jag tyckte iallafall om den exremt mycket och om det kommer en tvåa (vilket det säkert kommer komma) så måste jag se den på bio =) Den är  Såå sköööön!!!!! =D=D=D<3


(2009)

Den får:

Fem Filmisar utav fem =)


Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


surviving christmas!

Så jävla rolig och bra film men ben affleck han är skön måste jag bara säga hahahaha!!! Alla måste se den man får en så skön jul känsla =)


(2004)

Den får:

Fyra och en halv filmisar utav fem

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Devine secrets of the Ya-Ya sisterhood!

Jag har aldrig sett den filmen men den kommer på tv idag klockan 01:00 på kanal 3 idag så ska passa på att kolla på den gör det ni också =)

(2002)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan


Diss!


(2008)

To girly girl för min smak men om ni gillar sånt så kanske ni ska ge den en chans =)

Den får inga filmisar från mig


Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Step up 1

Jag vet inte om jag har skrivit om den här filmen haha men jag gör det igen för säkerhetsskull =) Den är jätte bra jag älskar den och Channing Tatum är med vilket är ett stort plus hihi ;) men det är en underbar dans film och jag tror att den är omtyckt av många =)


(2006)
Visste ni att dem två är gifta nu? Och visste ni att hon är halv Libanes? =)

Den får:
 
Fem filmisar utav fem

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Bedtime stories!

Bedtime stories med Adam sandler är skit rolig =D Alla hans filmer är dem roligaste, om ni tycker likadant kolla på den för den är jätte rolig kanske inte jätte bra men jätte rolig är den iallafall ;)


(2008)

Den får:

Tre filmisar utav fem

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Titanic!

Åhhh har jag glömt att skriva om den här filmen? Jaaa, hur kunde jag glömma!!! Men nu ska jag skriva om den =)

Titanic är den mest romantiska filmen jag har sett! Den är så jävla (ursäkta språket) bra!!! Det är en film alla och då menar jag alla måste ha sett annars är det en stor skam! Hahaha nej men den är så bra! Och söt och romantisk och allt! Jag tror alla har sett den så jag behöver inte skriva om handlingen eller något...


(1997)

Den får:

Fem Filmisar utav Fem =)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Year one!

Year one är så himla rolig hahaha jag såg den igår och humorn i den filmen är så jävla sjuk exakt som min ;) Så alla som har en sjuk humor borde se den och alla andra också =) Om ni har sett den säg gärna vad ni tycker om den? Filmen handlar om året efter kristurs födelse på ett roligt sätt ;) 


(2009)

Den får:

 
Fyra och en halv Filmisar =)


Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Filmisar =)

Hej hej hur är de mer er? =) Nu har jag fixat en tillfälig Filmmis logga



F- står för Film och B- för Bloggerskan hih =)
Vad tycker ni? Aja nu ska jag skriva om några filmer och betyg sätta dem =D

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Fighting!

Skit bra film!!! Channing Tatum är med wihuuuuw!!! Den är faktiskt skit bra alltså jag såg den 2 gånger och jag skulle kunna se den igen... Men det finns inte så mycket att skriva om filmen förutom att det är mycket action inblandat vilket är kul enligt mig höhö ;)


(2009)

Jag ger den 5 av 5 ! Ska fixa en loga senare men nu får det bli såhär =)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Sex and the city!

Det ända jag kan säga om den här filmen är om du gillar serien så gillar du filmen, och det gör jag hihihi ;) det kommer en två också =) Den var inte jätte bra men den får tre poäng utav 5... Åh fick just en idé varför sätter jag inte poäng på alla filmer jag ser? Ja det ska jag börja med... Eller vad tycker ni? Aja men strunt i det nu... Vad tycker ni om filmen?? =)


(2008)
Den har en lite blandat katerogi komedi,drama,romans så jag lägger den i blandat =)


Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Kommentera kommentera kommentera =)

Komigen nu kära läsare varför kommenterar ni inte visa att ni är där för det visar statestiken att ni är eller iallafall lite av er ;) Så komigen kommentera kommentera kommentera!!! =) jag blir så glad av era söta kommentarer´!!

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


8 mile!

8 Mile går idag på tv på kanal 6 klockan 02:55. Passa på att kolla på den om ni fortfarande är vakna;) Vilket jag kommer vara eftersom att jag har jullov jippieee... Britney murphy (R.I.P) är med och huvudrollen är eminem... Filmen är ganska gammal men den är bra lite äckliga scener men det klarar spol knappen av ;) Aaa men det finns inte så mycket mer att skriva så... hoppas ni gillar filmen ;) Och ni som har sett filmen vad tycker ni om den? =)


(2002)


RIP

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


The simpson movie!

Vem har sett the simpsons movie?? Jag har sett dne två gånger tror jag, en gång på bio och en gång för några dagar sen på tv =) Visst är den rolig? Jag kan inte förstå mig på folk som inte gillar the simpsons... Skojar dem? det finns inget roligare ;) Idag är det ju simpsons maraton den började klockan halv två på eftermiddagen och slutar 23:00 så om ni har missat det tills nu så kanske ni ändå hinner med ett avsnitt ;)


Bart och homer är bäst!! =)

Kisses&Hugs//Filmbloggen!


Mal cop!

Den här filmen är skit rolig hahahaha jag såg den igår och jag skrattar fortfarande ;) Alla måste se den här filmen oavsett vilken humor man har ;) Har inte så mycket mer att skriva om den förutom att den är jätte rolig =)


(2009)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


The brothers Grimm!

Har ni sett den? Jag såg den igår och jag kunde inte sluta titta, den var inte JÄTTE BRA men den var bra =) Jag trodde inte jag skulle gilla en sån film men jag gillade den faktiskt... Och ni vet han på bilden där bak? Kan ni fatta att det är han som spelar jokern i batman som dog? Jag kan inte fatta det han liknar inte ens honom... Eller? Vad tycker ni?


(2005)
?

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


She's the man!

Den här filmen har jag redan skrivit om men jag skriver om den igeeen jag måste göra det eftersom att jag älskar deeen!! Jag har sätt den 10 gånger prick och det räcker inte. Tio gånger på mindre än en månad, Jag är helt besatt i Canning Tatum har är så snygg och jag tycker alla ska ha sätt den här filmen eller hur?? Aja nu ska jag sluta skriva om den bästa filmen ever

(2006)

Snyggingen Channing Tatum<3

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


HISS&DISS



(2009)
Ändå om några blev lite besvikna på filmen hissar jag den ändå bara för att det är en twilight film och jag älskar twilight bökerna och filmerna =) Men, jag är en stor skam för jag har inte sätt den än men jag lovar jag ska se den idag ;)



(2000)
Åh, alla som har sätt den här filmen måste hålla med om att den suger ;)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan


I'm back for now!! =)

Tjena!! Okey jag vet att det var jätte jätte jätte länge sen jag skrev men nu är det ju lov igen så jag tänkte att jag skulle passa på att börja skriva lite mer nu men bara så att ni är beredda på det så kanske jag kommer sluta uppdatera när skolan har börjat igen för jag tycker att skolan är lite viktigare än bloggen men vi får se vad som händer men nu börjar jag igen då eller?? Vad tycker ni om det? Höhö jag bryr mig faktiskt inte om vad ni tycker just nu jag kör bara på med racet!! =)

Kissies&Hugs//Filmbloggerskan!


Http://Finest.se/falsksanning

Hej hej vet att jag inte har skrivit på länge men nu vill jag bara medela att jag är med i en tävling hos Http://finest.se/falsksanning Skit bra skvallerblogg!! Hon lottar ut en almenacka som du kan designa själv det blir två lyckliga vinnare så passa på!!! Jag hoppas allafall att jag vinner höhö ;)puss och kram från filmbloggerskan!! <3


RSS 2.0