KiSSES&HUGS//FILMBLOGGERSKAN!

Det är så sant som folk säger... Efter man har bloggat ett tag orkar man inte mer... Jag förstår faktiskt inte hur storbloggarna orkar skriva mer än sju gånger om dagen och alla ni som klagar på att dom har dålig uppdatering försök skaffa en egen blogg och så kommer du förstå hur svårt det är så nu tar jag en lång paus från bloggandet jag kommer inte ta bort bloggen den kommer alltid vara kvar och ibland kanske det blir ett inlägg lite då och då men jag kommer inte springa till datorn direkt när jag kommer in genom dörren utan kanske när jag sitter på datorn och inte har något för mig... Aja nu säger jag en sista gång på länge Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Hiss&....Diss

Nu kör vi en hiss och diss =)


Åhh den här är så jävla bra alla och jag menar det ALLA MÅSTE se den!!
(2008)

Äsch det blir ingen diss ett bevis på att det faktiskt inte finns så många dåliga filmer men om ni vet några tipsa hjärna!!! =)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Som sagt! ;)

Hej hej!! FÖRLÅT gör dålig uppdatering men jag ahr ju skola och massor med plugg och jag vill ju inte gå ut med ig i alla ämnen eller?? Aja men jag skriver allafall så mycket jag kan på helgerna eller jag försöker iallafall =) Hoppas ni tycker det är lite okey? Jag förstår att jag förlorar massor med läsare på det här sättet men det är det jag får ta jag har iallafall mina trogna läsare kvar som bara längtar efter att få läsa mina intressanta filmtips eller?? Aja idag blir det mycket filmtips hoppas jag om jag inte blir för upptagen med att kolla på film ;)


Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


The perfect score!

Okey den här filmen är bra men några dåliga skådespelare... Men handlingen vad bra och allt såntdär men som sagt några dåliga skådespelare ;) men men filmen var ändå bra så ge den en chans =)


(2004)

Kisses&Hugs//Flmbloggerskan!


Trick'r treat!

Omg!! Den här filmen är så dålig!! Det är en halloween film så man tror att den ska vara värsta läskig och man ska gömma sig och skrika och inte våga röra på sig när filmen är slut inte våga gå på toaletten själv ja hahah det låter sjukt men så tycker jag en halloween film ska vara!! Men den här var så tråkig!! Okey den var lite läskig ibland men sen var den bara skum och hela filmen passade helt enkelt inte ihop! Men det kan ju bara vara jag som tycker så men vad säger ni om jag säger att den bara var 78 minuter lång eller ska jag säga kort!! ;) Men men det stog på fodrallet att det var den bästa halloween filmen på 30 år... Då tänker man ju hur dåliga har filmerna varit igentligen ;) Jag ger allafall den här filmen en fet diss!!!!!


(2008)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


OJ OJ OJ!!

AA men vad dålig jag är!! jag har ju inte uppdaterat på läängee!! Förlåt!!! verkligen! Nu ska jag byta dator och sen fordsätter min dåliga uppdatering men jag lovar den ska bli bättre!!! Det måste den bli!

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!

RSS 2.0