Harry potter!

Okej! Nu är det verkligen dags att börja skriva om harry potter filmerna eller??
Bökerna är iallafall tusen gånger bättre än filmerna men om man inte läst bökerna kanske man gillar filmerna ända! Jag gillar filmerna men det känns som om det fattas så mycket så det är bättre att läsa bökerna men men! Ettan tycker jag om! Jag gillar berättelsens början och längtar till dens slut ;) Men alla som inte har sett ettan och bara hoppat över den så spelar det inte så stor roll men det är ju alltid kul och se början av något! resten är likadana och det är ju trevligt att kolla på dom men snälla innan ni kollar på dom läs bökerna haha aja men vi kan hoppa direkt till den nyaste filmen harry potter och halvblod prinsen! Den är okey men jag som sagt tycker boken är mycket mycket bättre och jag tror att jag hade för höga förhoppningar om filmen så det var ju inte så bra men men... Aja jag skriver när filmen gjordes och vad den filmen heter efter varje bild! Jag tar dom i ordning.


Det blev en liten bild, det var den ända jag hitta! Filmnamn: Harry potter och de vise sten! (1997)

Filmnamn: Harry potter och hemligheternas kammare (1998)
 
Filmnamn:Harry potter och fången från azkaban! (1999)

Filmnamn:Harry potter och den flammande bägare! (2000)

Filmnamn:Harry potter och fenixorden! (2007)

Filmnamn: Harry Potter och halvblods prinsen! (2009)

HIhhihi så komigen läs bökerna och se filmerna!
Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Hej hej!

Hej hej! Nu har det gått några dagar men jag har haft fullt upp så förlåt för dålig uppdatering! Men nu kommer jag gått göra det! Många många inlägg om massor med filmer! hihi nu börjar resan hoppas ni hänger med

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Svar på tal!

Lollo om Mean girls!:

Heej, varför har du inte med, Skräck, Fantasy eller Sci-fiction som filmkategorier? ;)

Sv:Jo det är så att dom kommer upp när jag har skrivit om några filmer som är skräckisar osv =)

Kisses&Hugs/Filmbloggerskan! 


Mean girls!

Har ni sett den filmen? Den är jätte rolig hahah ;) Jag har sett den miljontals gånger och om man ser den med jämna mellanrum tröttnar man inte =) Det handlar om en tjej (lidsay lohan) som försöker passa in!! En tonårs film helt enkelt! Alla har säkert set den och om inte så måste du passa på den finns säkert på youtube.com ;) Och till alla som har sett den vad tyckte ni om den? =)

(2004) Huvudroll:Lindsay Lohan!

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


She's the man!

Idag på kanal 5 klockan 17:50 kan ni se den filmen! Den är så rolig att man nästan dör av garv ;) Jag har redan sett den två gånger men det räcker ju inte!! eller? Hahah allafall inte för mig =) Den handlar om en tjej som klär ut sig till sin bror för att hon ska få åka iväg till en fotbollsskola eller något liknande och där försöker hon bli omtyckt! Och hon kanske blir förälskad i en annan kille där! Vad ska hon göra då haha! Ni måste bara se den! Så åk iväg till närmaste ica/vivo/coop eller vad du nu har närmast dig och köp massa smått och gått och sätt dig sedan framför tv:n! Du kommer säkert gilla den ;)

(2006) Huvudroll:Amanda bynes!

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


The house bunny!

Jag måste först bara börja med att säga att det är mycket roligare att blogga nu med den här ursnygga designen. Tack www.yuma.blogg.se!!

Den här filmen är bara för rolig! Man kan tro att det är en playboy film osv men nej haha verkligen inte! Det är så att (Anna faris) spelar en kvinna/tjej som bor i playboy huset, men som senare blir utkastad därifrån och försöker klara sig ute i den "stora" världen helt själv! Klarar hon det? Klarar hon inte det? Aaa det får ni ta reda på ;)

(2008) Huvudroll: Anna faris!

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


www.yuma.blogg.se

Åhh gud Yuma jag älskar den!! Du är bäst och för att visa min tacksamhet har jag lagt till dig på mina länkningar och där kommer du att stanna föralltid!! Och jag kan inte fatta att det tog mindre än en timma för dig att göra den här ursnygga designen+Headern+Allt!!!! All kärlek till dig Yuma och jag ska verkligen tipsa alla om dig! <33

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!

http://yuma.blogg.se/


Yuma Gästbloggar

Hej alla Filmlovers (vem är inte det)
nu har jag fixat en design här på bloggen, hoppas du som äger blogen gillar den. Om du inte gör det så fixar jag en ny!

Yuma.blogg.se


Click!

Hellu! Jag hoppas att ni såg click igår? ;) Om ni gjorde det var den inte bra!! Jag höll på att börja gråta två gånger hahah! Jag är lite kännslig när det gäller sånt ;) Men Men det blev kort om click för datorn jag sitter på är inte den bästa för blogging ;)

(2006) huvudroll:Adam sandler!
P.s filmen är drama komedi men jag lägger den på drama!

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Ny header??

Ny header på gång men kommer nog ta ett tag kanske blir klar med den under helgen!!
Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Tropic thunder!

Hahhaahh jag skrattar bara jag tänker på den här filmen!! Den är så jävla rolig! Jag älsar den och vill fan se om den snart! Den handlar helt enkelt om ett gäng skådespelare som kastas ute i djungeln för att spela in en film! Men sen blir det typ krig och några utav männen tror fortfarande att dom spelar in och spelar tuffa framför kameran! Jaa börjar ni inte bara skratta direkt? Hahahah om ni gör kolla på filmen, om ni inte gör kolla på den ändå ;) Det är såklart action/Komedi men jag sätter den på komedi istället =)

(2008) Huvudroll: Det ser ni på bilden ;)
Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Wanted!

Hr ni sett den filmen? Den är jäkligt bra! Plus att Angelina Jolie är med haha kan det bli bättre?? Aaa! det är den fetaste action rullen! Aaa jag älskade filmen på direkten! Handlingen är skit bra och sättet dom skjuter å sånt åå Om ni verkligen gillar action är det här filmen för er!! Och ni som har sett den vad tyckte ni om den? Var den inet bara för bra! Jag tänker inte berätta något om handlingen bara för att se om ni blir mer nyfikna... Blir ni det? ;) haha


(2008) Huvudroll: Angelina Jolie&James McAvoy!
Ps. Ser ni hennes gryma tatueringar? Fast jag gillar nog megan foxs tatueringar lite mer ;)
Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


21!

Har ni sett filmen 21? Den gick ju på bio men det var inte många som såg den... Men om du såg den vad tyckte du om den? Jag tyckte den var bra och såg faktiskt den nästan 3 gånger... 2 och en halv gång då ;) Men om du diggar kasino filmer så är det här kanske en för dig! Jag gillade den och tyckte den var jävligt bra, eller tycker den är jävligt bra. Jag säger inte att den är bäst för det finns ju bättre men bra är den haha =P Aja ska inte skriva så mer om den bara att det handlar om en grupp ungdomar som åker till olika stater och spelar black jack! Men dom spelar inte bara dom räcknar korten också! Om ni inte vet vad som menas med det så får ni kolla på filmen ;)

(2008) Huvudroll: Jim Sturgess!
Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!
Jag tror det är en action film, eller?


Yes man!

Har ni sett filmen Yes man? Den är i allafall jätterolig! Jag gillar den här filmen för att den är så omöjlig ;) Tänk dig att du alltid sa nej och hade jätte svårt och säga ja och sen tillsist efter några "kurser" kan du inte säga någonting annat än ja,ja och ja! Det blir inte så mycket text här men bilderna kanske förklarar hur rolig filmen är! Det är en typisk komedi! =)


Hahah! Huvudroll:Jim carrey (2008)

Kisses&Hugs//filmbloggerskan!


Twilight!!

Hej hej! Idag har jag fått några kommentarer och det gör mig såklart glad =D Idag tänkte jag börja med att skriva om Twilight! Det är väl många som är kära i den filmen eller?? Jag är i allafall det och jag skulle kunna se den 100 gånger efter varran och fortfarande inte tröttna ;) Man blir ju så kär i Edward (Robert pattinson) Och Jackob (Taylor Lautner) Och om någon här inte sätt Twilight än är det bara dags att kolla på den! Jag har sätt en sju gånger och jag har lagt in den i min ipod så att jag kan kolla på den när jag har lust! =) Men men nog med det! Twilight handlar om en tjej som heter bella swan (kristen stewart) som flyttar till en liten stad som heter Forks där hon bor hos sin pappa. Hon börjar skolan där och lär känna några nya vänner men direkt när hon får syn på edward blir hon förälskad! om ni vill veta fordsättningen är det bara att kolla på filmen eller fråga mig (a)
Ps. glömde jag nämna att edward är en vampyr! Nu kanske ni blev intresserade? ;)

(2008)

Huvudroll: Kristen stewart&Robert pattinson
Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!
(filmen är action/romantik!)


Hmm!

Hmm... Jag tänkte att jag kanske skulle ta och skriva om Twilight?! Fast jag tror att jag tar det imorgon istället? men jag känner att jag vill skriva om harry potter också! Sagan om ringen kan vi bara glömma jag har faktiskt inte ens orkat kolla klart på en hel... Är det sjukt? Borde jag ge dom en chans? Är dom verkligen bra? Aja jag får väl kolla runt lite och sen bestämma vad jag ska skriva om men nu ska jag inte skriva mer för idag men tio inlägg får ni nöja er med just nu ;) Det kommer bli mer imorn var inte rädda =D Juste jag måste ta och fixa en snygg design... Kanske tar tag i det imorn ^.^

God natt! <3

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan


Fast and furious filmerna!

Fick just lust att skriva om fast and furious filmerna. Ettan heter väl fast and furious och tvåan 2 fast and 2 furious och trean the fats and the furious tokio drift och fyran the fast and the furious! aa något sånt väl? Aja men dom filmerna tröttnar man helt enkelt inte på alltså jag blev lite chockad och irriterad att inte vin dizel är med i alla och att tokio drift inte har något med hela grejen å göra... Mina favoriter av fast and furious är ettan och fyran... Jag har för mig att det kanske kommer en femma men är inte helt säker... Om ni inte har sätt någon av dom filmerna kanske det är dags att börja... Om du gillar action kommer du säkert älska dom! Och jag är mer en action/komedi/thriller och sådant person så om ni känner till en bra film som är komedi eller något av dom jag nyss nämnde så är det bara att säga till =) Fast and furious filmerna handlar om racing om ni inte redan visste det ;)

Ettan (2001)

Tvåan (2003)

Trean (2006)


Fyran (2009)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Labor pains!

Hahah Labor pains med Lindsay lohan är en skön film! Den slutar lite dåligt dock... Jag gillar te.x inte filmer med för bra slut. Det blir ju lite tråkigt eller?? ;) Men den här filmen är i allafall rolig. Lindsay lohan håller just på att få sparken och drar då istället igång en lögn om att hon är gravid och ni får klura ut resten... Man kan ju också fråga om man har lust =) Fast det är lite tråkigt att sitta och skriva till mig själv. Så jag hoppas att jag kan se min statestik imorn så att jag får reda på hur många läsare jag har... Hitils har jag bara fått en kommentar men men man måste ju jobba sig fram till toppen eller? Aja vi snackade ju om filmen, den är rolig som sagt och den sänder ut ett ganska smart budskap så snabba er på att se Labor pains! Föresten måste bara säga att jag verkligen gillar Lindsay lohans filmer kommer bli mycket mer sånna!!


(2009)
Huvudroll:Lindsay lohan!
Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Hej!

Okey nu har jag skrivit om några filmer men tro mig det finns många många fler att skriva om! Men jag tänkte bara säga att jag har hittat det exakta sättet jag ska skriva och jag kommer inte bara berätta om filmen jag kommer skriva vad jag tycker om med den och vad jag inte tycker om med den och om det är komedi,drama m.m och massor med sådanna saker och sen kanske skriva lite om vad den handlar om! Och om du vill veta mer senare är det antigen bara att kolla på filmen eller så är det bara att fråga =)
Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Disturbia!

Efter att hans far gått bort blir Kale (shia labeouf) tillbakadragen och hamnar i trubbel med domstolsbeordrad rumsarrest som påföljd. Hans mor, Julie arbetar natt och dag för att försörja sig och sin son men får bara ett likgiltigt bemötande. När det känns som om huset krymper börjar Kale ägna sig åt voyeurism och börjar hålla reda på vad hans grannar sysslar med. Detta leder till misstankar om att en av dem är en seriemördare. Är det så eller är det bara Kales vilda fantasier efter att ha suttit inspärrad så länge? Jag älskar den här filmen och är nästan säker på att ni också kommer göra! ;)

(2007)

Best movie ever!

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan


What happens in vegas!

En random man och en random kvinna åker båda till las vegas med sina vänner för att komma bort lite! Kvinnan och mannen känner inte varrandra men dom har råkat av slupp fått exakt samma hotel rum! När dom märker det går dom ner till receptionen och fixar till det. Men sen till bringar dom hela kvällen ihop och det slutar med att dom gifter sig på fyllan! Nästa dag märker dom det och får panik! dom bråkar och sen efter vinner kvinnan jack pott av "pennyn" hon fått av mannen och sen gör dom massor med saker mot varran så att någon av dom ska göra något fel i äktenskapet och sen kanske dom börjar gilla varandra på riktigt?? Hmm joo det får du ta reda på själv!

(2008)

Huvudroll: cameron diaz och ashton kutcher

Rolig film =)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Final destination 1,2,3 och 4

Final destination är en ruskig thriller! Den går ut på att en person i varje en av filmerna får en syn och ser att några människor kommer dö i te.x en flygplanskrash. Så personen räddar några av människorna men det är fortfarande inte säkert! Det visar sig att människorna dör en efter en av helt konstiga anledningar och resten försöker besegra döden! Och eftersom det är en thirller vet man aldrig hur det slutar lovely movie! Man får en jätte skön adrenalinskick ;)


Ettan (2000)


Tvåan (2003)

Trean (2006)

Fyran (2009)
 
Sköna filmer =)

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


The proposal!

The proposal är en romantisk komedi! Filmen handlar om en kvinna (Sandra bullock) som kommer från canada och bor och jobbar i usa. Kvinnan kommer bli utvisad ur landet och det vill hon så klart inte så hon ber hennes kollega att gifta sig med henne och han går med på det om hon befodrar honom (Eftersom hon är hans chef). Och vi får följa med på resan när dom försöker övertyga utvusningsbolaget att dom gifter sig på grund av kärlek och inte på grund av att hon kommer utvisas ur landet! Men man vet ju inte vad som händer till sist om man inte kollar på den så rappa på nu medans den fortfarande går på bio annars kan man ju alltid hitta den online =)


(2009)
Huvudroll:Sandra bullock!

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


17 again!

Hellu!! 17 Agaim är as rolig! Den handlar om en man som har skilt sig med sin fru, och hans två barn bor hos hans fru och han får inte se dom så ofta men plötsligt en dag när han besökte ungarnas skola hände det något mystiskt. Och när han vaknade upp nästa dag var han en ung 17 åring! Han hade åkt tillbaka i tiden och han gick nu i samma high school som hans barn! Han hade fått en möjlighet att ställa sitt liv till rätta! Kom ihåg om det inte låter intressant är det alltid värt ett försök! =)


(2009) Huvudroll: Zac efron!

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan


Transformers 1&2

Hej på er!
Jag tänkte börja skriva om mina favorit filmer! Transformer 1 och 2! Jag rekomenderar dom här filmerna! Om du gillar fantasy och massor med action är det här dom perfekta filmerna för dig. Det kan bli lite överdrivet med massa robot röster men det tycker jag bara är kul men vissa tycker det är väldigt iriterande men det är värt ett försök! Om du aldrig hört talas om Transformers så är det en film som helt enkelt handlar om en kille som tas in i världen där bilar förvandlas till robotar och försöker rädda världen. Eller vissa av dom i allafall ;) Om du sedan tycker att ettan är bra så ska du veta att tvåan är mycket bättre =) 


Det här är ettan (2007)

Och detta tvåan! (2009)

Huvudroll: Shia Labeouf!

Kisses&Hugs//Filmbloggerskan!


Välkommen!

Hej på er!! Den här bloggen kommer handla om filmer som ni kanske redan har märkt på grund av namnet ;) Allafall, här ska jag skriva om alla sortes filmer! Och om ni (läsare) vill veta lite om någon film är det bara att fråga och så skriver jag om den också. Men jag ska skriva om hur många som helst och jag hoppas ni gillar bloggen men den kommer så klart bli bättre med tiden =D
 Kisses and Hugs//Filmbloggerskan!


RSS 2.0