HISSAR!



(2008)


(2008)


(2007)


=(

Jag kommer inte uppdatera mer idag kanske efter 12 =)


=)

Jag uppdaterar om någon timma eller två ska baka kladdkaka ;)


Diss!



(2009)

Jag kunde inte ens kolla klart på den här filmen, Det är en B film om ni förstår vad jag menar ;) Dem bra filmerna är A filmer och den här är en stor B film... Didn't like it ;)


Svar! =)

Hej hej jag vet dålig uppdatering idag jag sugeeer!!! Men jag är här nu tyvär kan jag inte skriva mycket men imorn lovar jag er att det blir mycket eller idag på natten/kvällen =D Men nu ska jag svara på en kommentar =)

 
Det står (vilken är din favorit serie?)

Svar: Det finns många serier som jag gillar att kolla på men det här är mina absolut bästa!: desperat housewives,Scrubs,how i met your mother,Simpsons, family guy, friends, the hills,gossip girl, m.m

Jag vet att det finns mer men jag kommer inte på några just nu men jag skriver in dem när jag kommer på dem =D Vilka är era favorit serier?? =)




HISSAR!


 










Här har ni några Hissar =D


HISS&DISS!


 
(2005)


(2005)


Länkning!

Kolla in den här skvallerbloggen!! Skit intressant blogg och det är den bästa skvallerbloggen eveer!! Enlig mig iallafall =D

Www.ougrossip.blogg.se
 

Den får:

Fem filmisar utav fem ;)


Saw 6

Jag älskar ju alla saw filmer men dem är så sjukt äckliga och den här var inte anorlunda hahah ;) Dem är inte läskiga som jag trodde dem skulle vara, dem är bara väldigt sjuka och äckliga... Dem handlar om en man som kallas Jigsaw som straffar folk som tar sitt liv för givet eller/och som förstör andras liv, och han staffar dem på sätt som man inte ens kan tänka sig... Men han dog i den fjärde filmen och ändå fordsätter mördandet och straffandet så vem är det som gör det åt honom i den 6 filmen? Det får du själv ta reda på ;)


(2009)

Alla saw filmer får:

Fem filmisar utav fem för att jag älskar dem ;)
(Den är både skräck och thriller men jag lägger in den i skräck katerogin)


Avatar!

Jag har inte kunnat logga in på blogg.se hela dagen så det är därför jag inte har uppdaterat men nu kör vi igång =) Jag har ju skrivit lite om Avatar innan men nu har jag sätt filmen och den är jätte jätte bra, Det är en riktig action film och fantasy och massor med annat... Filmen handlar om en forskar grupp som åker till en annan planet och där finns det ett ämne som är värt massvis med pengar som dem ska fösöka få tag i men för att få tag i det måste dem antingen få dem andra personerna i den andra planeten att förflytta sig ifrån stället där ämnet finns eller att bomba hela stället... Jag gillarde den för att det var massor med Action och det är det jag gillar ;)


(2009)

Den får:

Fem filmisar utav fem


Förlåt för dålig update =(

Förlåt, Jag vet att ni har fått höra det många gånger men imorgon blir det det här:

1. Avatar
2. Saw VI
3. En intressant länknign =)
4. Massor med hissar och dissar =)
5. Massor med gamla filmer jag inte har skrivit om,
6. Harry Potter och havlblods prinsen

Så det är det ni har att se fram emot, Jag lovar att försöka bli bättre men idag hade jag tyvär fullt upp med massa annat 


MY TOP TEN MOVIES!



















 
Men bara så att ni vet har jag inte lagt dem i exakt ording bara att She's the man är etta och sen resten 2:or ;)


Hiss&Diss!



(2005)


(2000)
Den kommer på tv idag om ni vill se den ;)


Holes!

Den här filmen är gammal, Shia labeouf är med men han var jätte liten där kanske 14 år =) Så jävla söt ;) Men den är jätte bra! Filmen handlar om en kille (Shia labeouf) som heter stanley som hamnar i ett ungdoms fängelse där dom får gräva ett hål var varje dag för att hitta en skatt som grävdes ner där för länge länge länge sedan, Stanley och hans vänn hector som kallas Zero rymmer från ungdoms fängelset och hittar sin väg upp till "guds tumme" och där hittar dem vatten och lök som dem lever på... Men en dag kände stanley turen flöda så han tyckte att dem skulle gå tillbacka till ungdomsfängelset och gräva ett till hål... Och det gör dem, Hmm undra vad som händer efter? Om ni vill veta det tycker jag att ni ska kolla på filmen eller kanske till och med läsa boken (men det har inte jag gjort)

 
(2003)

Den får:

   
Fem filmisar utav fem, för att filmen är jätte bra och för att Shia Labeouf är såå söt ;)


Gott nytt år!!!!!

Jag fick en kommentar om jag inte kunde göra en top tio lista med mina absoluta favoriter, och det är faktiskt en jätte bra idé jag kommer nog göra det nu eller vad tycker ni? =) Men jag ska bara skriva om två filmer och sen gör jag en top 10 lista =)

PS. GOTT NYTT ÅR!!!! =D KAN NI FATTA ATT DET ÄR 2010 NU??


RSS 2.0